Setpoint herenmode

British Indigo | Overhemden & Colberts

British Indigo onderscheid zich door de hoogwaardige kwaliteit. De stijlvolle collectie van Setpoint, die colberts & overhemden van dit merk aanbiedt, zijn voor de modebewuste en moderne man. Een man die geen simpel wit of blauw overhemd wil, kan hier terecht. De overhemden van British Indigo hebben een hoogwaardige uitstraling, waardoor u positief opvalt. Hiermee straalt u ambitie, zelfverzekerdheid en kwaliteitsgerichtheid uit. 

British Indigo overhemden

De unieke stijl van dit Nederlandse merk

Dit merk klinkt totaal niet Nederlands, maar dit merk is op en top Hollands. Sinds 2002 levert British Indigo zakelijke kleding met oog voor detail. De prachtige stoffen en stiknaden die met precisie zijn afgewerkt passen precies bij de colberts. Hierin is het vakmanschap van de Britten in terug te vinden. 

De overhemden zijn gemaakt met een slim fit. Deze getailleerde pasvorm is gemaakt voor de moderne man. Zit uw colbert of overhemd niet helemaal goed? Wij zorgen ervoor dat deze perfect zit. 

British Indigo Colbert Overhemden met trendy design Colberts & overhemden

Geen basis, alleen speciale kleding

Setpoint biedt alleen de mooiste kleding aan van British Indigo. Wij kopen alleen de beste en mooiste overhemden en colberts in, zodat u een unieke en eigen stijl kunt ontwikkelen. Hiermee kunt u uw outfit helemaal compleet maken. 

Heeft u interesse in dit Nederlandse merk? Kom langs bij Setpoint in Groningen en krijg vakkundig advies van onze specialisten. We gaan samen een kopje koffie drinken en onze collectie bekijken. Wij nemen de tijd voor u en zorgen dat u slaagt. Met het brede assortiment zal dit altijd lukken. Vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op.


Britisch Indigo Setpoint Groningen

 

 

 

 

 

 

Elke zondag geopend!

{module}
Merken Setpoint

 

 

 

 

 

 

 

 
Merken
Van Gils
Profuomo
Blue Industry
Pierre Cardin
Melik

Britisch Indigo
Stones
Fortezza
Reset
North 84

Strellson
Colours & sons
Home
Modische herenkleding
Herenkleding zakelijk
Maatwerk kleding
Merken
Contact
Setpoint     

Brugstraat 9, 9712 AA Groningen
T: 050 589 2365
E: info@setpointgroningen.nl 
Sitemap

Facebook Setpoint


 

 

 

"Setpoint, voor modische herenkleding. Onderscheidend door service en aandacht."

Herenmode Setpoint Groningen
Setpoint Groningen
Setpoint herenmode
Locatie Setpoint