Setpoint herenmode


logo

 

Melik bij Setpoint Groningen

 

Melik schoenen

Melik schoenen is meer dan heerlijk er op weg lopen. Door ons als best omschreven als Moving People. U wilt zich goed voelen in de schoenen die u draagt, dus zoekt u bijzondere schoenen die helemaal matchen bij ú en uw outfit. Melik schoenen is hét item uit uw garderobe waarmee u uw persoonlijkheid onderstreept.

Nette herenschoenen

Als u op zoek bent naar nette herenschoenen, is Melik een merk welke u zeker in overweging moet nemen. Met uiterste zorgvuldigheid en oog voor details worden de collecties van Melik Schoenen samengesteld. Verfijnd vakmanschap en authentieke maakwijzes maken het merk zeer geschikt voor echte schoenliefhebbers. 

De schoenen van Melik zijn te herkennen aan de onderscheidende stijl die inspireert en werkelijk bij de visie en beleving van de 'new style' man aansluit.  Tijdloos en niet aan een gelegenheid gebonden, zo zou u de schoenen het beste kunnen beschreven. Nette herenschoenen, van goede kwaliteit.

Alvast nieuwsgierig naar ons aanbod? In het filmpje hiernaast vindt u een impressie van de schoenen die wij in de winkel hebben! Benieuwd naar de actuele collectie? Kom dan langs in de winkel!

De juiste schoen bij uw outfit

De juiste schoen bij uw outfit, dat wilt u toch ook? Onze specialisten die jarenlang ervaring hebben kunnen u  hierover een goed en vakkundig advies geven.

Service is bij ons zeer belangrijk en daarom nemen we de tijd voor u.  Onder het genot van een kopje koffie kunnen we onze collecties bekijken en kijken wat u mooi vindt en wat bij u past.

Kom bij ons langs of neem direct  contact  op.

Elke zondag geopend!

{module}
Merken Setpoint

 

 

 

 

 

 

 

 
Merken
Van Gils
Profuomo
Blue Industry
Pierre Cardin
Melik

Britisch Indigo
Stones
Fortezza
Reset
North 84

Strellson
Colours & sons
Home
Modische herenkleding
Herenkleding zakelijk
Maatwerk kleding
Merken
Contact
Setpoint     

Brugstraat 9, 9712 AA Groningen
T: 050 589 2365
E: info@setpointgroningen.nl 
Sitemap

Facebook Setpoint


 

 

 

"Setpoint, voor modische herenkleding. Onderscheidend door service en aandacht."

Herenmode Setpoint Groningen
Setpoint Groningen
Setpoint herenmode
Locatie Setpoint