Setpoint herenmode

Profuomo kleding | Overhemden, shirts en meer

Profuomo kleding

Grootste collectie Profuomo in Groningen

De grootste collectie van Profuomo vind u bij Setpoint in Groningen. De allermooiste shirts met de perfecte pasvorm. Prachtige uni’s en gedurfde dessins, combineer ze met de geweven zijden dassen van Profuomo van Setpoint en creëer een prachtige outfit.

Advies op maat door specialisten

Bent u op zoek naar prachtige kleding van Profuomo? Setpoint heeft alle soorten herenkleding voor u. Onder het genot van een kopje koffie kunt u met onze specialist naar onze ruime collectie kijken. Wij geven u vrijblijvend advies op maat over de kleding. Wij helpen u met het zoeken naar kleding voor de modieuze, moderne en zakelijke man. Naast Profuomo biedt Setpoint uit Groningen nog vele andere exclusieve topmerken aan. Kom direct langs voor vrijblijvend advies.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen door Profuomo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt Profuomo net zo belangrijk als het maken van een mooi product. Het beleid is erop gericht om producten te ontwikkelen die duurzaam zijn voor degene die ze produceert en degene die ze draagt. In het streven naar het ontwikkelen en produceren van mooie en duurzame producten, houden zij onze productieketen voortdurend scherp op de volgende vier aspecten:
•    Sociaal
•    Milieu
•    Ethiek
•    Fysiek
Op deze manier krijgt u niet alleen een mooi kledingstuk, maar is deze ook nog eens duurzaam geproduceerd en gaat deze lang mee.

Geschiedenis van Profuomo

Profuomo is opgezet door Heinz Michaelis. Het merk is onderdeel van een familiebedrijf en is opgezet in 1934. Meneer Michaelis heeft een scherpe visie als kleermaker. Het maken van kleding van topkwaliteit met speciale aandacht voor alle stappen in het design- en productieproces was zijn doel. Alles moest zorgvuldig worden toegepast en afgewogen. Dit gold voor alles: van het materiaal tot de laatste steek. Vanwege deze visie past Profuomo van origine al perfect bij Setpoint uit Groningen.
De kleding van Profuomo wordt vandaag de dag nog steeds gemaakt volgens de filosofie van Heinz Michaelis. Deze productiewijze wordt inmiddels al ruim 80 jaar gebruikt. De kennis en expertise is echter vergroot door de 3 generaties die aan dit merk gewerkt hebben. Met een oog richting het verleden en het andere oog richting de toekomst.

Bekijk de Profuomo collectie bij Setpoint in Groningen

Benieuwd naar de kleding van Profuomo? Bij Setpoint in Groningen hebben we de grootste collectie van Profuomo kleding. Vrijblijvend advies van een specialist ontvangen? Kom langs bij ons in de winkel.

 

Elke zondag geopend!

{module}
Merken Setpoint

 

 

 

 

 

 

 

 
Merken
Van Gils
Profuomo
Blue Industry
Pierre Cardin
Melik

Britisch Indigo
Stones
Fortezza
Reset
North 84

Strellson
Colours & sons
Home
Modische herenkleding
Herenkleding zakelijk
Maatwerk kleding
Merken
Contact
Setpoint     

Brugstraat 9, 9712 AA Groningen
T: 050 589 2365
E: info@setpointgroningen.nl 
Sitemap

Facebook Setpoint


 

 

 

"Setpoint, voor modische herenkleding. Onderscheidend door service en aandacht."

Herenmode Setpoint Groningen
Setpoint Groningen
Setpoint herenmode
Locatie Setpoint